Translate

zaterdag 8 maart 2014

Info Steinbuch: nieuw vertaald boek JvH ‘Vom Mysterium des Lazarus und der drei Johannes’

Mailbericht van Rob Steinbuch.
De hier aangekondigde vertaling heb ik hier op het blog reeds als duitse versie besproken.

Beste mensen,

Het zal u opgevallen zijn dat u de afgelopen tijd weinig of geen informatie hebt ontvangen over geplande voordrachten van Judith von Halle.
Dat heeft te maken met haar gezondheidstoestand, die de laatste tijd te wensen overlaat.
Zij heeft nu laten weten dat zij om gezondheidsredenen dit lopende halfjaar geen voordrachten zal houden en dat dus ook haar geplande voordrachten zijn gecanceld. In een persoonlijke brief geeft zij aan dat verwaarloosde gezondheidsproblemen met nieren en longen daarvan de achtergrond vormen.
U kunt die informatie lezen op de website van de “Freie Vereinigung für Anthroposophie – Morgenstern”  te Berlijn, www.freie-vereinigung.de/aktuelles.html.

Inmiddels is de Nederlandse vertaling verschenen van haar boek over Anna Katharina Emmerick.  Er is een infofolder in twee uitvoeringen over gemaakt die ik u hierbij toestuur.  
De Nederlandse vertaling van haar boek ‘Vom Mysterium des Lazarus und der drei Johannes’  zal in de loop van februari uitkomen.
De Nederlandse vertaling van ‘Die Templer – Band I’ wordt in maart verwacht. 

In mijn rondzendbrief van 3 december heb ik u gewezen op het boek ‘Phantomleib, Stigmatisation und Geistesforschung’ van Dr. Helmut Kiene. Ook van dit boek komt er een Nederlandse uitgave.

Tenslotte kan ik u meedelen dat in januari vanuit het Fonds Judith von Halle een bedrag van € 900.- naar Duitsland als financiële ondersteuning van Judith von Halle is overgemaakt.
Bijdragen voor dit doel kunnen worden overgemaakt op bankrekening NL23TRIO0212189840 van de Iona Stichting, Herengracht 276, 1016 BX Amsterdam, onder vermelding van “Fonds Judith von Halle Nr. 2188”. Bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar.

Met vriendelijke groeten,

R.T. (Rob) Steinbuch
Damhertlaan 129
3972 DD Driebergen
Tel. 0343.512491


YYY terug naar inhoudsopgave